top of page

Salgsvilkår for nettkurs og digitale tjenester for norske kunder

Org. nr 931119435, Kokodille eies og driftes av ansvarlig foretak Team Jentekrefter AS, Ørnhaugen 16, 64 22 FREI, tlf 40079731, post@kokodille.no, www.kokodille.no
 

1. Generelt

Disse salgsvilkårene (heretter referert til som "Vilkårene") gjelder for kjøp av nettkurs og digitale tjenester fra Kokodille (heretter referert til som "Vi" eller "Oss"). Ved å kjøpe våre nettkurs og digitale tjenester, aksepterer du å være bundet av disse Vilkårene. Les nøye gjennom Vilkårene før du gjennomfører en bestilling.

 

2. Bestilling og betaling

2.1 Bestilling Du kan bestille våre nettkurs og digitale tjenester ved å fylle ut bestillingsskjemaet på vårt nettsted. Ved å sende inn bestillingen bekrefter du at all informasjon du oppgir er korrekt og fullstendig.

 

2.2 Betaling

Betaling for nettkurs og digitale tjenester skal skje i henhold til de betalingsalternativene som tilbys på vårt nettsted. Vi tar forbehold om eventuelle endringer i priser og betalingsalternativer uten forvarsel.

 

3. Levering av nettkurs og digitale tjenester

3.1 Tilgang Etter at betalingen er mottatt, vil du få tilgang til nettkurset eller den digitale tjenesten du har kjøpt. Tilgangen vil bli gitt i henhold til informasjonen som er oppgitt på vårt nettsted.

 

3.2 Varighet

Varigheten av nettkurset eller den digitale tjenesten vil bli oppgitt på vårt nettsted. Vi tar forbehold om eventuelle endringer i varighet uten forvarsel.

 

4. Avbestilling og refusjon

4.1 Avbestilling

Du har rett til å avbestille nettkurset eller den digitale tjenesten innen 14 dager etter kjøpet, forutsatt at du ikke har startet bruken av tjenesten. For å avbestille, ta kontakt med oss på post@kokodille.no

 

4.2 Refusjon

Dersom du avbestiller innenfor angrefristen på 14 dager, vil du få refundert det beløpet du har betalt for nettkurset eller den digitale tjenesten. Refusjonen vil bli gjort til samme betalingsmetode som ble brukt ved kjøpet, med mindre annet er avtalt.

 

5. Ansvarsfraskrivelse

Vi fraskriver oss ethvert ansvar for eventuelle feil, mangler eller skader som oppstår som følge av bruk av våre nettkurs og digitale tjenester. Vi gir ingen garantier for resultatene du oppnår ved bruk av våre tjenester.

 

6. Personvern

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Vennligst les vår personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

 

7. Tvisteløsning

Eventuelle tvister som oppstår i forbindelse med disse Vilkårene skal forsøkes løst i minnelighet. Dersom partene ikke kommer til enighet, kan tvisten bringes inn for norske domstoler i henhold til norsk lov.

 

8. Endringer i Vilkårene

Vi forbeholder oss retten til å endre disse Vilkårene når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på vårt nettsted. Det er ditt ansvar å holde deg oppdatert om eventuelle endringer.

 

Dato: 17.07.2023

bottom of page