top of page

Noen har fått seg kjæreste i Spania

Å få seg en kjæreste kan være fantastisk. Noen å dele livet med, oppleve nye ting med og føle kjærlighet og omsorg. Det er spennende, men også ganske utfordrende til tider. Kommunikasjon og respekt er nøkkelen til et sunt forhold.SETT AV KVELDEN, FOR NÅ ER DET PARTY!

I Spania forstod jeg tidlig at de liker å feire, og det skikkelig! Er det fest så er det FEST. Nå har vi fått med oss noen feiringer siden vi kom, og i helgen var det bursdagsfeiring som stod for tur. Første selskap var i en park nede i Fuengirola, en stor lekepark med sittebenker og griller. Der kan alle som ønsker ta med det de trenger og ha selskap ute, og det var fullt denne dagen også. Parken er helt ny og jeg er så imponert, for de legger virkelig til rette for at folk skal være ute sammen. Alle jentene i klassen til Bella var sammen noen fine timer med lek og deilig mat. Møtte også noen av foreldrene til Bellas venninner, veldig kjekt når man kan bli kjent med andre i som også er nye her nede. Når lørdagens første selskap var over gikk turen til spansk feiring oppi fjellene. Den varte i seks timer i strekk, det var voksne og barn i skjønn forening. Det gikk i spansk, norsk, dansk og engelsk denne kvelden. Barna badet og hoppet på trampoline, mens vi voksne spiste tapas og skravlet. Tilslutt ble det grilling og sjokoladekake før vi rulla nedover til leiligheten vår, full av både mat, drikke og inntrykk.NÅ MÅ VI VEL VÆRE IMMUNE MOT COVID VEL

Jeg og Bella ble syke siden slutten av august, det starta med at vi var sammen med noen som hadde covid, både på privaten og skole. Nå skriver vi slutten av september og vi er fortsatt ikke bra. Fraværsgrensen for denne måneden på skolen er nådd, så det er bare å ta med seg hosten og komme seg dit hver dag. Vi kan totalt i løpet av en måned ha 5 dager fravær uten legeerklæring på skolen. Selv har jeg ikke vært i form siste tiden sånn generelt, det er som en tykk tåke som sniker seg på og legger seg over panna hver dag. Energinivået har vært på null, jeg har sovet en del og ladet opp til å være en god mor på ettermiddag. Jeg har rett og slett måttet ta noen ladedager, og jeg blir flinkere og flinkere å lytte til egne behov slik at det ikke går ut over livet med Bella.


RONNY HAR MØTT SIN UTVALGTE

Nå trodde kanskje mange at det var jeg som hadde gått videre med beileren her nede, men det er altså Ronny vi snakker om. Han er hodestups forelsket i en tøff, liten ørkenrotte med et kraftig overbitt, også kalt Chihuahuaen Poppy. Noen ganger er de helt ville etter hverandre, andre ganger får han beskjed om å holde seg langt unna. Men de kan ha det gående i timevis når de får springe fritt rundt. De har fast datenights på torsdager under ridetimen, ellers på helg. Jeg er spent på hva India sier til denne nye "venninna" når hun ankommer etter juleferien vår hjemme i Norge.I skrivende stund har temperaturen på terassen vært 17 grader og jeg har fryst. Nå skinner solen inn på leggene mine så det brenner. Imorgen er det fullmåne og da blir det fullt bord rundt fredagstacoen ute på den koselige terassen vår, det blir kjekt!


Sees vi ved fullmånen imorgen? Jeg håper det...


Klem fra Solkysten, Henriette

316 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page