top of page

Babymassasje er nå tilgjengelig for alle nyfødte i Norge!Er du på jakt etter en enkel og effektiv måte å styrke båndet mellom deg og babyen din på? Vil du gi barnet ditt en trygg og avslappende start på livet? Da er babymassasje et flott alternativ for deg og din familie.


Fordelene med babymassasje

Det er mange fordeler ved å praktisere babymassasje. For det første kan det styrke båndet mellom deg som forelder og babyen din. Når du masserer barnet ditt, skaper du en følelse av nærhet og trygghet som kan vare livet ut. For det andre kan babymassasje hjelpe barnets utvikling og velvære. Studier har vist at det kan støtte fordøyelsen, søvnen og til og med hormonbalansen hos babyer. Enda viktigere kan babymassasje hjelpe med å redusere stress og uro hos både barn og foreldre. Å ta seg tid til å gi barnet ditt en avslappende massasje kan hjelpe deg med å senke skuldrene og nyte tiden med babyen din på en dypere måte.

Babymassasje kan også hjelpe med å lindre kolikk hos babyer. Kolikk er en tilstand der babyen gråter mye og uforklarlig, ofte på samme tid hver dag. Det kan være en svært stressende tid for både babyen og foreldrene. Massasje kan bidra til å lindre symptomene på kolikk og gi babyen litt lettelse. En annen fordel med babymassasje er at det kan hjelpe med å styrke musklene og leddene til babyen din. Dette kan være spesielt viktig for premature babyer eller de som har hatt en vanskelig fødsel.


Babymassasje kan også være en fin måte å tilbringe kvalitetstid med babyen din på. Det gir deg en mulighet til å fokusere på å være til stede i øyeblikket og nyte øyeblikkene med babyen din.

Til slutt kan babymassasje hjelpe med å regulere babyens søvnmønster. Massasje kan bidra til å roe ned babyen din og gjøre det lettere for dem å sovne og sove gjennom natten.


Introduksjon til Kokodille babymassasje kurs på nett

Hos Kokodille tilbyr vi et omfattende babymassasje kurs på nett som er utviklet for å passe til en travel foreldres livsstil. Vårt kurs kan gjøres fra ditt eget hjem, og du kan ta det når som helst på døgnet som passer deg og babyen din best. Babymassasje er en fantastisk måte å forbedre forholdet mellom deg og babyen din på. Det kan også gi en rekke helsefordeler for babyen din, inkludert bedre søvn, mindre kolikk og en sterkere immunsystem. I tillegg kan babymassasje også hjelpe deg å slappe av og redusere stress hos både barn og forelder.


Vårt kurs er tilgjengelig via vår nettside, og består av en rekke videoleksjoner hvor du vil lære alt du trenger å vite om babymassasje. Du vil også motta skriftlige veiledninger som vil hjelpe deg gjennom hele prosessen. Det beste med vårt online babymassasje kurs er at du kan ta det i ditt eget tempo. Du kan se videoleksjonene så mange ganger du vil, og du kan ta pauser når du trenger det. Dette gjør det enklere for deg å tilpasse kurset til din travle timeplan.


Vårt kurs vil gi deg grunnleggende og avanserte babymassasje teknikker som vil hjelpe deg å massere babyen din på en trygg og effektiv måte. Vi vil også hjelpe deg med å tilpasse massasjen etter babyens alder og behov. Vi vil også lære deg om de ulike oljene og kremer som kan brukes under babymassasje, og hvordan du kan velge riktig produkt for babyens hudtype.

Videre vil du også lære om hvordan du kan bruke babymassasje for å løse problemer som søvnløshet, kolikk og andre vanlige babyproblemer. Vi vil gi deg tips og triks for å gjøre massasjen mer avslappende og effektiv.


Tilbakemeldinger fra fornøyde kursdeltakere

Vi har allerede hjulpet mange foreldre og babyer med å starte på babymassasje reisen sin, og vi har mottatt mange positive tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere:


"Jeg elsker Kokodille babymassasje kurs på nettet," sier en av våre fornøyde deltakere. "Det er så enkelt å bruke, og jeg merker virkelig en forskjell i forholdet til babyen min."

En annen deltaker sier: "Jeg var litt skeptisk til å prøve babymassasje, men etter å ha tatt Kokodille kurset, er jeg helt overbevist. Babyen min sover bedre og er mindre urolig etter massasjen."


Vi er stolte av å kunne tilby et online babymassasje kurs som virkelig kan gjøre en forskjell i livet til deg og babyen din. Bli med oss på reisen, og opplev fordelene med babymassasje selv!

Fordyp deg i babymassasje teknikker


I vårt kurs vil du lære grunnleggende teknikker for å massere hele babyens kropp. Vi vil også hjelpe deg med å forstå hvilken trykkstyrke som er passende for babyen din, og hvordan du kan gi en avslappende og trygg massasje. Babymassasje er en flott måte å binde med babyen din på. Det kan hjelpe deg å forstå babyens kroppsspråk og signaler, og gi deg muligheten til å gi babyen din ekstra kjærlighet og omsorg. Våre avanserte teknikker vil hjelpe deg å massere deler av babyens kropp som krever mer spesialisert oppmerksomhet, som nakken, ryggen og magen.

Det er viktig å huske at hver baby er forskjellig, og det som fungerer for en baby, vil kanskje ikke fungere for en annen. Det er derfor viktig å være oppmerksom på babyens signaler og justere massasjen i henhold til babyens behov.


Babymassasje kan være en fantastisk måte å tilbringe tid med babyen din på, og det kan ha mange helsefordeler for både babyen og deg. Vi håper at vårt babymassasje kurs vil hjelpe deg med å lære de beste teknikkene og tilpasse massasjen etter babyens behov.


Foreldreportal: del erfaringer og få støtte


Hos Kokodille tror vi på å støtte foreldre og babyer på alle nivåer av sin babymassasje reise. Derfor har vi utviklet vår egen foreldreportal, hvor du kan møte andre foreldre som praktiserer babymassasje, og dele dine egne erfaringer og spørsmål. Du kan stille spørsmål og få svar fra andre foresatte som har gått gjennom de samme utfordringene som du kanskje står overfor. Vår foreldreportal har i tillegg en rekke tråder om vanlige spørsmål og utfordringer som du kan møte, og du kan starte egne tråder. Vi ønsker aktivitet så vær raus med å dele og gi av deg selv. Dette skal være en positiv kanal så vær påpasselig hva du skriver til andre. Alle som er inne på foreldreportalen sin diskusjonsgruppe må være innlogget.


I Norge har babymassasje blitt stadig mer populært de siste årene, og det er mange fordeler ved å praktisere det regelmessig. Det kan være overveldende å komme i gang med babymassasje, spesielt hvis du er en ny forelder. Men ikke bekymre deg - Kokodille er her for å støtte deg på din babymassasje reise. Bli med i dag og opplev alle fordelene ved babymassasje ved hjelp av vårt kurs!
16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page