top of page

Vi har snart bodd her i 2 uker nå

Velkommen til bloggen vår! I dag deler vi våre spennende opplevelser fra vår andre uke her i Spania. Uken har vært fylt med utrolige eventyr, fra Bellas ridetur til vår nyinnkjøpte bil. Vi har også hatt gleden av å stifte bekjentskap med noen fantastiske venner som også er våre naboer, og ikke minst har jeg jobbet hardt med å lansere kurset i babymassasje. Bli med oss på denne reisen, og la oss ta deg med inn i vår verden her i vakre Spania.

bare en helt vanlig dag i hagen utenfor leiligheten vår
bella og Ronny i hagen

Endelig fikk hun ri igjen

Vår andre uke i Spania har vært fylt med spennende opplevelser, og Bella har endelig fått prøve seg på hesteryggen for første gang her. Det å ri i Spania er virkelig en unik opplevelse som gir en dypere forståelse for landets kultur og tradisjoner. Vi ble møtt av en erfaren instruktør fra Sverige, som ga Bella en innføring i hvordan hun håndterer hestene deres på best mulig måte. Etter å ha tilpasset salen og fått på seg hjelmen, var hun klar til å ta fatt på sitt første eventyr på hesteryggen her nede. Med den varme spanske solen i ryggen og den vakre naturen som omga oss, ble hun geleidet gjennom ridetimen som begynte tidlig på morningen på grunn av heten senere på dag. Når timen var over fikk hesten en kald dusj før vi slapp den ut på beitet.

idag hadde bella sin første ridetime her i spania, det er den største hesten hun har ridd.
bella rir

Vi sykler og sykler, men nå har vi kjøpt bil

Etter å ha tråkket oss fremover på to hjul i dagevis, var det på tide å oppgradere til fire hjul. Selv om jeg alltid har hatt en forkjærlighet for sykling, har jeg innsett at det er visse begrensninger ved å kun ha sykkel her nede. Å sykle er flott for kortere avstander, men når vi skal på skolen eller er tungt lastet med handleposer så er det en nødvendighet. Den norske skolen ligger 18 km unna oss, så vi kom ikke unna. Ved å kjøpe en bil har vi nå fått mer fleksibilitet og frihet til å utforske nye steder og dra på lengre turer også. Vi kan enkelt dra på roadtrips, handle stort uten å bekymre oss for plassmangel, og ikke minst, nyte komforten ved å sitte bak rattet mens vi kjører mot nye eventyr med aircondition på full fres. Sykling vil alltid være en del av vårt liv her nede, men det er de beste av begge verdener å kombinere det med bilkjøring. Så heretter blir det både sykling og bilkjøring på agendaen vår, og vi er klare for å oppleve verden på hjulene våre, enten det er med pedaler eller motor, for ut på eventyr skal vi uansett!

her er den nye bilen vi har kjøpt oss, den skal frakte oss trygt frem til skolen og lengre utflukter
ny bil

Fest i nabolaget

Lørdag var det duket for en liten fest i nabolaget med live musikk. Det er noe spesielt med å samles under åpen himmel, lytte til de levende tonene og danse sammen til favorittsangene våre som alle kan og synger med til. Og det beste av alt er at selv hunden vår fikk bli med på moroa! Ronny og Bella danset sammen og svingte seg til rytmene hele kvelden. Det var en glede å se så mange samlet, smilende og begeistret for musikken, mens hunden sprang rundt og lekte seg. Denne uforglemmelige kvelden vil alltid være et symbol på samhørighet og glede i nabolaget vårt fra dag 1. Så tror jeg at vi er så heldige at vi har funnet drømmeplassen vår her nede på solkysten også. Jeg kan ikke finne en ting å sette fingeren på enda, det er tvers gjennom god magefølelse hele veien, og jeg sover fortsatt som en stein om natta.


bella nyter en cocktail på nabofesten og koser seg med den
bella drikker cocktail

Tidlig oppe og får ting gjort

Å være tidlig oppe om morgenen har alltid vært en viktig del av min rutine. Det er noe med den rolige atmosfæren som gir meg en følelse av produktivitet og en god start på dagen. Hver morgen har jeg brukt tiden min på å jobbe med nettsiden min, og jeg er begeistret for å kunngjøre at jeg idag lanserer en ny kursportal for foreldre. Det første kurset jeg tilbyr er babymassasje, og jeg er virkelig stolt av det jeg har oppnådd så langt og jeg har overrasket meg selv med selvdisiplinen jeg har hatt her nede. Å kunne hjelpe foreldre med å lære denne beroligende teknikken og skape en sterkere forbindelse med babyene sine er virkelig en glede for meg. Portalen er allerede åpen og du kan allerede idag sette i gang. Takk for all støtten så langt, og la oss sammen skape en vakker og berikende reise for foreldre overalt.

Henriette er klar for å ta en fest sammen med naboene og har tatt på seg kjole i anledning kvelden
Henriette skal ut på fest i nabolaget

Fra varmen i Spania og fra hele mitt hjerte, ha en vakker dag uansett hvor du er <3 Du er viktig!


Klem Henriette

294 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page